top of page
Screenshot (503).png

ET INTIMT HIGH-LEVEL RETREAT FOR AMBITIØSE KVINDER,

DER ØNSKER AT UDLEVE DERES STØRSTE DRØMME, BLIVE 

ØKONOMISK UAFHÆNGIG OG LEVE ET LIV MED FRIHED OG PASSION.

SOULFULLY SKYROCKET YOURSELF,
YOUR LIFE & YOUR BUSINESS! 

Vision-Board-New-Year-Resolution-Photo-Collage-2000-x-700-px-.jpg

FOR FØRSTE GANG NOGENSINDE INVITERER JEG TIL EN HELT UNIK OPLEVELSE 

HOS MIG I MIAMI !

ER DU KLAR TIL, AT LEVE ENDNU MERE UD FRA DIT HØJESTE POTENTIALE, FLOW OG UBEGRÆNSEDE, SPIRITUELLE, SELVSIKRE KERNE?

OG VIL DU GERNE "SHINE" FULDT UD OG
VÆKSTE DIN EGEN BUSINESS PÅ EN MÅDE, DER
FØLES AUTENTISK, OG HVOR DU ELSKER AT BRÆNDE IGENNEM? 

Så er dette lige noget for dig! 

DSC07633.JPG
DSC07633.JPG

FANTASTISKE OPLEVELSER, DYB TRANSFORMATION, SØSTER-SIND 
& VILDE REDSKABER.

21 - 25 februar 2023.
Meget begrænsede pladser.

C8830701-F0E3-48E6-8C52-3861DC31079D.jpeg

TAG EN DYB VEJTRÆKNING OG FORESTIL DIG LIGE NU HVORDAN DET FØLES NÅR...

Screenshot (504).png

➣ Du er fuld af power, selvsikkerhed, overskud og du udfolder "HELE" dig! Du tager "aligned" handling og lader dine drømme bane vejen for din fremtid (ikke længere frygt eller begrænsninger).

➣ Du har en tillidsfuld "connection" til dit højere selv og din intuition, og derfor har du en dyb indre ro og urokkelig sikkerhed i, at du følger din sjæls kald og altid bliver guidet og hjulpet af universet.

➣ Du gør en forskel i verden og du tiltrækker og møder de mennesker, netværk, kunder og samarbejdspartnere, der giver dig mest energi og glæde! 

➣ Du tiltrækker og manifesterer stærkt og du oplever synkronicitet fra universet. Det føles som om at på mest magiske vis får du de oplevelser og ting du drømmer om.

➣ Du har sluppet og transformeret gamle penge-begrænsninger og erstattet dem med nye perspektiver og ressourcer. Derfor tjener du flere penge end du nogensinde har gjort før!

➣  Du er blevet helt vild med at sælge og du føler ikke længere at det er akavet, ubehageligt eller du frygter afvisning. Tværtimod sælger du nu fra et "rent" sted inde i dig og derfor føles det empowering og det åbner flere muligheder og højere beløb end nogensinde før!  

➣ Du har sluppet janteloven og du gør ikke længere dig selv mindre. Du er "playing ALL OUT" og du har fået fantastiske bånd til inspirerende og oprigtige kvinder, hvor der er fuld støtte og opbakning imellem jer. 

ER DU KLAR TIL, AT ELSKE AT SHINE?

...HVOR SOULFULNESS OG ALIGNMENT

HJÆLPER DIG TIL, AT SKABE DIT BEDSTE LIV OG DIN MEST SUCCESFULDE KARRIERE.

Alt i livet skabes inde fra og ud. Derfor er LIVNESS retreatet ud fra filosofien at skabe "Transformation Inde Fra & Ud".
Vi arbejder med sjælen, spiritualitet, loven om tiltrækning, dybe mindset redskaber og derefter ydre strategier, der virker! 

 

For det er her det største GAME-CHANGER og transformationer virkelig finder sted.

File_002 (2)_edited_edited.jpg

HVOR OG HVORDAN 

AFHOLDES RETREATET?

➣ Vi har lejet en fantastisk luksus villa med privat pool og tag-terrasse! 

I løbet af retreatet vil alle deltagere være indlogeret her i dobbel-værelser af rigtig god størrelse, hvor hver har en dobbel seng. Og der hører et badeværelse med til hver soveværelse.

 

(Hvis du ønske alene-værelse kan dette arrangeres for et ekstra-gebyr)

 

➣ Derudover vil du også komme til en workshop og spisning hjemme hos mig og Lars i vores penthouse.

 

➣ Vi skal ud på en helt fantastisk inspirations-tur i forbindelse med mindset øvelse og penge tiltrækning. Dette bliver en SUPRISE tur ;) 

 

➣ Mht. mad så er der morgenmad i huset hver morgen og vi spiser også frokost og aftensmad her et par gang. Nogen dage spiser vi ude, som også fremgår af programmet.

Screenshot (505).png
Screenshot (506).png
Screenshot (506) (1).png
Screenshot (506) (2).png
Screenshot (506) (3).png

LIVNESS BUSINESS er baseret på 4 forskellige parametre, der sikrer dig bæredygtig succes fordi du både arbejder med dig selv og med super gode strategier.

LIV forside.jpg

Dag 1 - 24/1

Welcome to Miami day

➣ Alt afhængig af jeres flytider, checker I ind i huset efter behov. Liv eller Gitte vil være her til, at tage imod dig.

 

Temaet for aftenen er: "Pyjamas & Prosecco" tema med ultimativ hygge!

➣ 17:00: Sharing Circle og vi sætte intention for ugen. Mød din nye Tribe af de mest fantastiske kvinder! Connect med hinanden og få helt ro, harmoni og balance indeni i dig selv.

➣ 18:00 Fælles spisning: Sund og lækker aftensmad 

 

➣ 19.30: Guidet visualisering, let yoga flow og meditation. Dyb ro og harmoni for en god, energi-givende søvn. 

Dag 2 - 25/1

Break Through & Soulfully SHINE day

➣  08.00: Morgenmad 

➣ 09:00: Workshop med mindset arbejde og redskaber, der hjælper dig bryde gennem gamle blokeringer, historier og alt det, der gør at du "holder dig selv tilbage".  Du kommer til, at få en helt ny følelse og nye tanker om dig selv, og hvad der er muligt for dig, så du får lyst til, at SHINE på din unikke måde.

➣ 12.00: Frokost / middags pause 

 

➣ 13.00: Vi dykker ind i spiritualitet og hvordan øget "connection" med din sjæl hjælper dig accellere hurtigere i de områder du ønsker. Du får oplevelse og redskaber til hvordan du opnår meget højere og stærkere "Alignment" i dit liv og hvordan du kan stole helt på din egen vej og "purpose".

Vi laver dagens sidste, fantastiske "surprise" øvelse på stranden.

 

➣ 16:00: Aftenen fri til egen inspiration, shopping eller afslapning (storcenter og butikker lukker først kl 21 ;) 

Dag 3 - 26/1

Manifest Your Wildest Dreams Day

08.00: Morgenmad

 

08:45: Vi dykker dybt i lagene af powerfuld manifestation og bl.a. hvordan du kan tiltrække mange flere penge og overflod. Overflod også i form af de "rigtige" mennesker/kunder/oplevelser.

Du får øget din bevidsthed for alt der er muligt for dig, og får en ny identitet omkring dit forhold til dine drømme og de ting du ønsker. Transformer gamle tilbageholdende emotioner og få et nyt syn på dig selv som en rig kvinde fuld af selvkærlighed og overskud.

 

12.30: Let frokost

 

13:00: Afgang til den meste fantastiske “Drøm Stort” surprise tur med "mindset expansion". Hvor du får et nyt syn på hvad der er muligt og oplever Miami på en helt unik og magisk måde.

 

16.00: Tidlig aftensmad på en fantastisk smuk og mega insta-worthy restaurent 

Dag 4 - 27/1

Loving Sales & Creating More Clients Day

➣ Du lærer hvordan du får dine kunder til at lande på din bookingside/hjemmeside, og hvornår og hvordan du skal bruge organisk markedsføring, annoncer, gratis challenges, webinar mm., så du diversificerer og optimerer din kundetrafik.

➣ Du lærer hvordan du opbygger din email liste med en strategisk lead magnet/freebie. Du lærer om nogen simple, gode e-mail systemer/platforme hvor du kan automatisere dine mails.

➣ Du lærer præcis hvordan du lancerer et webinar/live event/ eller masterclass! Du bliver guidet step by step fra start til slut i både din invitation, hvordan du får potentielle kunder til at møde op, stategiske e-mails og indholdet til din masterclass/event/webinar og hvordan du her kan skabe et kæmpe boost i din indtjening og klient-tilstrømning.

➣ Klarhed over, hvordan du vækster din "brand awareness" ved at lave influencer samarbejder, affiliate marketing og blive featured på podcasts/i medierne samt fængende pitch.

➣ Du lærer nøglerne i at lave en succesfuld lancering af dine services/forløb/produkter og hvilke 3 steps du skal fokusere på for, at få en succesfuld lancerings plan til instagram, som du kan bruge igen og igen og derved kontinuerligt øge din omsætning og indtjening. 

TIL DIG, DER ØNSKER AT LEVE MED EN FØLELSES AF AT " YES, DET LYKKES FOR MIG OG JEG FORTJENER DET HELE". 

SÅ DU KAN SKABE DIT LIV OG LIVSSTIL FRA DIN SJÆL OG "PURPOSE", OG GØRE DEN KÆMPE FORSKEL I VERDEN DU ER HER FOR! 

Du vil efter dette retreat føle dig super selvsikker, i stærk kontakt med din indre kerne og kald samt klar til at "tage verden med storm" og tjene flere penge end nogensinde!

DIN INVESTERING 17.700 KR.

CLUB LIVNESS EKSKLUSIV INTRO PRIS: 15.500 KR.

BILLET SALG ÅBNER MANDAG 26/9 TIL VENTELISTEN.

VIL DU GERNE PÅ VENTELISTE? SÅ SEND EN BESKED PÅ INSTAGRAM TIL @LIVNESS.DK

- FØRSTE RETREAT BLEV UDSOLGT PÅ FÅ TIMER, SÅ SKRIV HVIS DU VIL HAVE BESKED
NÅR VI ÅBNER IGEN FOR VOLUME #2.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

?

Kan jeg deltage selvom jeg ikke er
selvstændig? 

Ja, absolut! Det meste af det arbejde og øvelser vi kommer til at lave kan bruges af ALLE til, at styrke deres spirituelle connection, selvsikkerhed og manifestation. Og ønsker du at skabe din virksomhed i fremtiden vil få et fantastisk afsæt med gode strategier og penge mindset, som er vanvittigt givende!

?

Bliver der afholdt lign. events i nærmeste fremtid?

Nej det gør der ikke, så meld dig til nu mens muligheden findes ;) 

?

Hvor mange penge skal bruge udover billetten
til LIVNESS?

Udover flybillet og 3 måltider, så er alt faktisk inkluderet i denne vilde pris! Så hvad du bruger derudover på f.eks. aktiviteter, shopping eller snacks er helt op til dig. 

?

Skal jeg bruge visum for at komme til USA?

Udover flybillet og 3 måltider, så er alt faktisk inkluderet i denne vilde pris! Så hvad du bruger derudover på f.eks. aktiviteter, shopping eller snacks er helt op til dig. 

?

Kan jeg opnå vedvarende forandring ved bare at være med disse dage?

Ja absolut! Jeg tror på, at den største transformation ligger i at få nogen rigtig gode indsigter og redskaber - og så derefter implementere dem i hverdagen og i dit dit eget liv. Selvfølgelig går du ikke fra denne dag med pludselig en million på kontoen og et helt nyt liv, men du lærer hvad du kan gøre for at opnå dette! At være på et retreat, hvor du er fjernet fra din hverdag og vanlig mønstre er super givende i at implementere nye handlinger, tankemønstre mv.

?

Inkluderer prisen flybillet?

For at give dig fuld fleksibilitet over din rejse, så er flybillet ikke med i prisen og du kan frit selv vælge og booke den billet, der passer dig bedst til dig. Hvis du f.eks. ønsker at blive længere tid eller holde lidt ferie med din partner inden. Så har du fuld fleksibilitet. 
Lars står meget gerne til rådighed til hjælp og tips :)

?

Hvad hvis jeg bliver syg eller forhindret? 

Da vi har begrænsede pladser og reserverer din plads kan vi ikke give penge tilbage på køb. Du kan dog evt. overgive/sælge din billet til en anden.

?

Skal jeg være vaccineret mod Corona for at deltage? 

De amerikanske myndigheder kræver, at alle der rejser ind i USA er vaccineret  og har et gyldigt Corona pas. Der er ikke længere krav til at bære mundbind hverken i lufthavnen eller på flyet.

HVAD SIGER TIDLIGERE LIVNESS
EVENT DELTAGERE?

Screenshot-2022-03-04-at-15.06.17.png

Jeg har fulgt Liv længe på Instagram og gennem Instagram har jeg altid syntes Liv var en helt igennem fantastisk kvinde, med en enorm energi og fantastisk udstråling .

 

Da jeg trådte ind i rummet til eventet tænkte jeg Woow, for det første fantastiske rammer og SKØØN modtagelse af både Liv og hende mand Lars , for derefter at træde ind i et rum med ligesindede kvinder og mærke en energi , stemning og åbenhed jeg aldrig har følt før. Alle kvinder var så åbenhjertede og imødekommende!

 

Jeg fik mange nye bekendtskaber efter den dag, samt nogle skønne kvinder som jeg har connected med efterfølgende og sparer super meget med forretningsmæssigt, trods for det ikke er inden for samme branche .

 

Jeg lærte super meget på eventet, som jeg både har kunne bruge personlig, men også i forhold til min forretning.

 

Jeg levede på en høj energibølge længe efter Liv’s event .

Det var så fantastisk en dag, og jeg er glad for jeg kørte helt fra Sjælland til Randers, for at være med på dette event med så fantastiske mennesker, skønne rammer og dejlig mad .

 

Og det fantastiske menneske og personlighed som man ser Liv på Instagram - sådan er hun også i real life, en skøn skøn kvinde .

 

Kæmpe anbefalinger fra mig, og jeg skal helt sikkert
med på event igen hos Liv.

 

- Mia Sørensen
@NextLevelFitness.dk

Certificeret kostvejleder & Pers. Træner

Screenshot-2022-03-17-at-18.31.38.png

At deltage på Livness Level up eventet gav mig det vildeste skub til virkelig at gå efter at udleve min drøm om at blive selvstændig og opbygge min egen virksomhed, hvor jeg vil vejlede, hjælpe og coache andre kvinder. 

 

Livs måde at dele sine erfaringer på, var helt utrolig givende og inspirerende samtidigt med at hun skabt et safe space for os deltagere til at dele vores og tanker om de processer vi gennemgår samt vores drømme og mål for livet.

Vekselvirkning mellem oplæg, deling af erfaringer, og spørgsmål samtidigt med gruppearbejde og arbejde med vores udleverede workbook, gav mig et stort udbytte af dagen, som jeg har taget med mig og brugt af lige siden. 

 

Den inspiration, de energier og visioner som Liv har og deler ud af, er helt utroligt opløftende og givende. Jeg føler i den grad, at jeg fik ændret mit syn på mine mål og mine metoder til at gå efter mine mål for mit liv og min udvikling🙏💖

 

Det var bare den mest fantastiske dag i dejlige omgivelser sammen med en masse andre skønne kvinder og ikke mindst var det helt fantastisk at møde Liv “in person” og mærke hendes helt utrolige dejlige energi💗🙏💗

 

Jeg ser så virkelig frem til at deltage igen på det næste Livness event 🤩💪💫💖

 

- Catrine Boas

Screenshot-2022-03-04-at-15.15.01.png

“Jeg har været til Livness Level Up event og det er det bedste jeg har gjort for mig selv længe. En hel ny verden åbnede sig for mig, da jeg kørte hele vejen fra Sjælland til Jylland for at deltage. Jeg havde i et års tid set Livs sprudlende energi forskellige steder online og tænkt; “hende MÅ jeg bare møde!”.

 

Jeg er så taknemmelig for alt hvad jeg lærte til eventet og lige siden. Ved Livness Level Up får du fantastisk øjenåbnende værktøjer, Livs inspirerende historie, et sikkert rum fyldt med god energi og en super mulighed for et netværk af andre skønne kvinder. Jeg står nu stærkere i mig selv og ser mere positivt på tilværelsen, mens jeg har fået meget mere gåpåmod til at jagte mine drømme og er en lykkeligere version af mig.

Om det er dig selv eller din virksomhed, der skal have et Level up, kan jeg helt klart anbefale Livness Level Up eventet - Liv er super dygtig, professionel og nærværende over hele paletten.”

 

- Natasha Kongsbak Dahl

@Natasha.Kongsbak.Dahl

Untitled-design.png

Dette event var mit livs gamechanger! Aldrig har jeg oplevet, at føle mig så godt tilpas i egen krop, holdninger, ytringer og meninger. Denne dag var magisk. Jeg har kæmpet med frygten for ikke at være “god nok”, og ikke at turde række hånden op. Det gjorde jeg ved dette event, og alle kvinder modtog mig med åbne arme - jeg følte mig set, hørt og forstået. Det var et safe-space. Jeg fik så mange fantastiske redskaber med mig af Liv. Hun er en fantastisk formidler, og en meget jordnær person - ligesom du oplever hende bag skærmen. Autentisk. Det kan synes svært, at finde nye relationer, men et sisterhood som dette er fyldt med det, hvis du blot er modtagelig. Det her fællesskab er mere end “value for money” - det er den bedste investering i dig selv, din livskvalitet og glæde.

 

- Michelle Damgaard Juhl

@YouMatterByM

Forfatter af bogen "El Diablo på flaske" og coach studerende.

bottom of page