top of page

empowered

_edited.png

BUSINESS
GROWTH

Vil du gerne vækste et super succesfuld personligt brand på de sociale medier, gøre en større forskel og tjene mere end nogensinde før?

Så er du kommet til det helt rigtige sted! Velkommen til LIVNESS' helt unikke business mentor forløb! For ambitiøse kvinder, der drømmer om at skabe en bæredygtig, succesfuld business online.

Vil du gerne åbne op for næste niveau af
dig selv og din virksomhed?

Kan du genkende dig selv i en eller flere af disse?

1

Du er ved at starte op som selvstændig eller du er allerede selvstændig, men din indtjening og dit niveau af økonomisk- og tidsmæssig frihed er et godt stykke fra dit ønskede mål.

2

Du er træt af, at være usikker på hvordan du får kunder, og hvordan du vækster din følgeskare  og du er frustreret over, at lave en masse arbejde der ikke giver resultater.. 

3

Uanset om du er fuld tid i din forretning allerede eller du ønsker, at skifte fra dit arbejde til din egen virksomhed, så savner du følelsen af frihed, høj energi og kreativ udfoldelse. 

4

Du ønsker inderligt en bæredygtig forretning, hvor du tjener 35.000, 50.000, 100.000 eller flere hundrede tusinde om måneden, mens du gør en forskel i verden.

5

Du føler dig til tider ensom på rejsen, og du ville ønske, at du havde flere omkring dig, der forstod dine følelser og ambitioner, og som heppede på dig og kunne booste dig.

6

Du er frustreret over, hvordan du administrerer din tid og dine negative tanker. Du savner at føle dig målrettet, super selvsikker og fuld af passion og power.

Hvis du kan genkende dig selv i et eller flere af disse punkter,

så er du kommet til det rette sted!

Forestil dig hvordan det vil føles, at... 

LIV%20forside_edited.jpg

➣ arbejde med de kunder og samarbejdspartnere, der giver dig mest energi og glæde! Du modtager de vildeste beskeder om hvor taknemmelige de er for dig!

➣ have et stærkt personligt brand på de Sociale Medier, og din følgeskare stiger kontinuerligt med dine ideal kunder, og din indbakke boomer med skønne beskeder fra dine soul-mate kunder.

➣ du føler dig super selvsikker, glad og stolt over din virksomhed! Du har brudt gamle begrænsninger, og arbejder nu med passion og frihed.

➣ have friheden (både tidsmæssigt og økonomisk) til at rejse, tage fri, forkæle dem du elsker, samt til at gøre de ting, som du altid har drømt om!

➣ bliver anset som en "go-to ekspert" i din niche, og du laver spændende nye tiltag og møder de mest fantastiske og inspirerende mennesker.

Jeg er vildt begejstret over, at præsentere dig for:

LIVNESS BUSINESS

Copy-of-Copy-of-Copy-of---1-.png

Et 3 måneders mentor forløb designet til at hjælpe selvstændige,
Influencere og virksomheder, til at vækste et succesfuldt brand

online, så de kan tiltrække et kontinuerligt flow af ideal kunder,
og blive set som en troværdig "go-to ekspert"!

LIVNESS BUSINESS er baseret på 4 forskellige parametre, der sikrer dig bæredygtig succes fordi du både arbejder med dig selv og med super gode strategier.

LIV forside.jpg

Fase 1

Dit stærke Mindset, Manifestation & Energi

➣ Det vigtigste fundament i din succesfulde virksomhed er DIG og at du tør brænde igennem og har motivationen til, at tage handling på dine ideer og strategier.
Noget af det, der holder langt de fleste tilbage fra at skalere deres succesfulde forretning er frygt, tvivl eller manglende energi, overskud- og tidsadministrering. 

➣ Derfor starter vi med dit mindset og dit overskud! For at du får en optimal start, og sikrer at du arbejder med en stærk, løftet og selvsikker energi, starter jeg med at coache dig i dit mindset, samt i måden hvorpå du manifesterer alt det du oplever i dit liv (og din forretning).

➣ Du kommer til at bryde igennem dine egne blokeringer, og du får et nyt syn på dig selv og din succes! Samt du kommer til at lægge et manifestations- og energi grundlag for at du kan skabe og tiltrække din endegyldige succes. 

Fase 2

Klarhed over dit brand, din niche,koncept
  og salgspsykologi

➣ Jeg coacher og guider dig til, at få fuld klarhed over hvem du hjælper og hvad problem/udfordringer du løser, sådan at du får skabt de rigtige services/forløb, det gør en stor forskel i din kundes liv. Hvis du allerede har services du arbejder med, bliver du meget skarpere i din pitch og hvordan du formulerer dine budskaber, så du får højere konvertering.

➣ Du får defineret dine ideal kunder 100%, og lærer salgspsykologien i at tale direkte ind i deres behov, ønsker og "smertepunkter", så du opbygger tillid og troværdighed (som er essentiel for succes online) samt vækster din følgeskare.

➣ Din storytelling og værdier (som vi også definerer) gør dit brand personligt, og du får dine ideal kunder til at tænke "ja, hun forstår mig og hende vil jeg gerne arbejde med/købe fra".

Fase 3

Instagram og SoMe Succes,
der tiltrækker og sælger til
dine ideal kunder

➣ Du lærer præcist hvordan du bygger en succesfuld profil på Instagram, og hvordan du skaber trafik af nye følgere, så du kontinuerligt vækster og tiltrækker dine ideale følgere, og hvordan du konverterer dem til at være loyale kunder.

➣ Med udgangspunkt i 10 unikke værdisøjler, lærer du præcist hvad, hvornår og hvordan du skal poste. Så du skal aldrig være i tvivl om hvad du skal lægge op! 

➣ Dette sikrer at du virkelig "connecter" med dine ideal følgere, og derved skaber troværdighed og loyalitet - hvilket gør, at dine salg konverterer, og du får ambassadører, der skaber organisk vækst ved at tale super godt om dig, og hermed referer flere kunder til din business.

➣ Du bliver en ekspert i algoritmen på de sociale medier, så du ved hvordan du bruger det til din fordel og skabe vækst.

➣ Du lærer, hvordan du filmer dit eget indhold, fanger seerne og bliver helt komfortabel i at tale til kameraet, så du brænder igennem, skaber tillid og "shiner". 

➣ Du lærer step-by-step hvordan du laver super gode reels og videoer, der ikke tager mange minutter at redigere! 

➣ Som en bonus-guide modtager du et skema med forslag til dine 60 næste reels. 

Fase 4

Øg din brand awareness og

indtjening! 

➣ Du lærer hvordan du får dine kunder til at lande på din bookingside/hjemmeside, og hvornår og hvordan du skal bruge organisk markedsføring, annoncer, gratis challenges, webinar mm., så du diversificerer og optimerer din kundetrafik.

➣ Du lærer hvordan du opbygger din email liste med en strategisk lead magnet/freebie. Du lærer om nogen simple, gode e-mail systemer/platforme hvor du kan automatisere dine mails.

➣ Du lærer præcis hvordan du lancerer et webinar/live event/ eller masterclass! Du bliver guidet step by step fra start til slut i både din invitation, hvordan du får potentielle kunder til at møde op, stategiske e-mails og indholdet til din masterclass/event/webinar og hvordan du her kan skabe et kæmpe boost i din indtjening og klient-tilstrømning.

➣ Klarhed over, hvordan du vækster din "brand awareness" ved at lave influencer samarbejder, affiliate marketing og blive featured på podcasts/i medierne samt fængende pitch.

➣ Du lærer nøglerne i at lave en succesfuld lancering af dine services/forløb/produkter og hvilke 3 steps du skal fokusere på for, at få en succesfuld lancerings plan til instagram, som du kan bruge igen og igen og derved kontinuerligt øge din omsætning og indtjening. 

Lyder dette som meget? Så bare rolig ;-) Jeg holder dig i hånden step-by-step på hele rejsen og vi laver sammen en game-plan for hvad der lige præcis er vigtigst for dig! Vi laver en plan, hvor du føler dig helt aligned i energien og ved præcis hvad dine næste steps er.

Hvad siger tidligere deltagere?

Cecilia Lyngtoft / @Lyngtoft.aps

Charlotte Maul / @DiabetesUniverset.dk

Screenshot (498)_edited.jpg

Dette får du i forløbet:

➣ Du får 12 strategiske moduler, der guider dig igennem hvert eneste step i at bygge et super succesfuldt brand på de sociale medier, tiltrække dine ideal følgere, og konvertere dine "soulmate" klienter.
Hver modul består af en kombi af video, slides jeg fortæller henover for god, visuel læring og en workbook. Dette giver dig en enorm viden og strategiske step-by-step strategi, der vil hjælpe dig opleve en forskel fra start!

➣ Live sparring med mig via What's App (gratis app).
Her kan vi løbende skrive med hinanden, indtale lydbeskeder og lign., så du føler dig fuldt ud støttet i alle 3 måneder. Jeg svarer mindst mandag, onsdag og fredag.

➣ Du får 1:1 mentor sessioner privat mellem dig og mig på Zoom af 60-70 minutters varighed hver måned, så jeg holder dig i hånden, støtter dig og kan coache dybt ind i dit specifikke behov. Vi planlægger sammen et godt strategisk flow af session, der passer ind i dit liv.

➣ Som bonus bliver du en del af en intim gruppe af ligesindede kvinder, der hepper på dig, ønsker at se dig opnå ultimativ succes, og som du kan sparre med fordi de er på samme rejse som dig her i forløbet! I denne gruppe afholder jeg også Business LIVE's med oplæg, Q&A og live sparring med hinanden.

Du kender mig allerede, men vidste du at...

jeg startede op som selvstændig i USA da jeg var 26, og følte mig hurtigt frustreret og demotiveret. Friheden og begejstringen var blevet skiftet ud med frygt, et alt for stort arbejdspres og mangel på penge. Jeg havde et stort netværk, postede på SoMe, sendte hundredevis af e-mails, men fik alligevel ikke de store resultater.

 

MEN, så stødte jeg på nogle mentorer, der lærte mig strategien til at skabe et succesfuldt brand, bruge rigtig salgspsykologi, tiltrække de helt rigtige og energigivende kunder og coachede mig til at få et nyt mindset - og det blev mit vendepunkt!

 

At bygge det hele online og tage computeren under armen, så jeg kunne bo i Thailand i 1 år, Los Angeles , og har nu et hjem i både Miami og Danmark - det er den mest vilde og fantastiske drøm, der er gået i opfyldelse! 

 

Jeg har bl.a. solgt produkter til og samarbejdet med nogen af verdens største kæder! Firmaer som Nordstrom (største stormagasin i hele Nordamerika med 300 lokationer), LEGO familien og Keller Williams (største ejendomsmæglerkæde i USA), til nu at have LIVNESS og arbejde med fantastiske og passionerede kvinder, som er det jeg brænder for allermest!

Screenshot (499).png

Hvem er dette forløb rigtigt for?

1

Du er ved at starte op som selvstændig eller du er allerede selvstændig, men din indtjening og dit niveau af økonomisk- og tidsmæssig frihed er et godt stykke fra dit ønskede mål.

2

Du er træt af, at være usikker på hvordan du får kunder, og hvordan du vækster din følgeskare  og du er frustreret over, at lave en masse arbejde der ikke giver resultater.. 

3

Uanset om du er fuld tid i din forretning allerede eller du ønsker, at skifte fra dit arbejde til din egen virksomhed, så savner du følelsen af frihed, høj energi og kreativ udfoldelse. 

4

Du ønsker inderligt en bæredygtig forretning, hvor du tjener 35.000, 50.000, 100.000 eller flere hundrede tusinde om måneden, mens du gør en forskel i verden.

5

Du føler dig til tider ensom på rejsen, og du ville ønske, at du havde flere omkring dig, der forstod dine følelser og ambitioner, og som heppede på dig og kunne booste dig.

6

Du er frustreret over, hvordan du administrerer din tid og dine negative tanker. Du savner at føle dig målrettet, super selvsikker og fuld af passion og power.

Hvis du kan genkende dig selv i et eller flere af disse punkter,

så er du kommet til det rette sted!

Er du interesseret og er du klar til, at skabe forandringer?

Book en uforpligtende strategi session/afklaringssamtale her:

Er du interesseret i at få et skræddersyet forløb, der dækker nogen andre behov? Så lad os tale om det og hvis vi er det helt rette match kan vi finde en unik løsning.

empowered

BUSINESS
GROWTH

Ofte stillede spørgsmål

?

Er dette forløb selvstudie?

Nej, det er det ikke! Du kommer til at føle dig set, hørt og støttet hele vejen igennem! Det fantastiske ved, at modtage login til platformen er, at du kan fordybe dig i læringsvideoerne og modulerne, lige når du har tid og overskud til det. Og så matched med 1:1 og støtte fra mig, så du hele tiden føler dig set og guidet! 

?

Skal jeg færdiggøre forløbet på 12 uger?

Nej, det er det ikke! Du kommer til at føle dig set, hørt og støttet hele vejen igennem! Det fantastiske ved, at modtage login til platformen er, at du kan fordybe dig i læringsvideoerne og modulerne, lige når du har tid og overskud til det. Og så matched med 1:1 og støtte fra mig, så du hele tiden føler dig set og guidet! 

?

Vil LIVNESS Business være min investering værd?

Nej, det er det ikke! Du kommer til at føle dig set, hørt og støttet hele vejen igennem! Det fantastiske ved, at modtage login til platformen er, at du kan fordybe dig i læringsvideoerne og modulerne, lige når du har tid og overskud til det. Og så matched med 1:1 og støtte fra mig, så du hele tiden føler dig set og guidet! 

?

Er dette forløb selvstudie?

Nej, det er det ikke! Du kommer til at føle dig set, hørt og støttet hele vejen igennem! Det fantastiske ved, at modtage login til platformen er, at du kan fordybe dig i læringsvideoerne og modulerne, lige når du har tid og overskud til det. Og så matched med 1:1 og støtte fra mig, så du hele tiden føler dig set og guidet! 

?

Skal jeg færdiggøre forløbet på 12 uger?

Nej, det er det ikke! Du kommer til at føle dig set, hørt og støttet hele vejen igennem! Det fantastiske ved, at modtage login til platformen er, at du kan fordybe dig i læringsvideoerne og modulerne, lige når du har tid og overskud til det. Og så matched med 1:1 og støtte fra mig, så du hele tiden føler dig set og guidet! 

?

Vil LIVNESS Business være min investering værd?

Nej, det er det ikke! Du kommer til at føle dig set, hørt og støttet hele vejen igennem! Det fantastiske ved, at modtage login til platformen er, at du kan fordybe dig i læringsvideoerne og modulerne, lige når du har tid og overskud til det. Og så matched med 1:1 og støtte fra mig, så du hele tiden føler dig set og guidet! 

bottom of page